top of page

Networking & Mentorship

Public·29 members

[[[TRANSMETO]]==] Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 gusht 2023

1:27Redaksia e Lajmeve në Radiotelevizionin Shqiptar, transmeton në mënyrë ... Partizani - Roma, jo vetëm futboll, nën transmetimin ekskluziv të ...YouTube · RTSH - Radio Televizioni Shqiptar · 1 javë më parë

((SHIKONI<)) Valmieras Partizani Tiranë drejtpërdrejt falas Ludogorets Razgrad Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 korrik 2023(Transmetim i drejtpërdrejtë!! ) BATE Borisov Partizani Tiran BATE

Manchester City është fitues i Superkupës UEFA Pas serisë emocionuese të penalltive, është mbyllur edicioni i vitit 2023, i Superkupës së Europës. Në takimin e luajtur në... Me urdhër të SPAK, ndalohet biznesmeni i njohur (EMRI) Shoqërohet nga Policia e Shtetit biznesmeni i tenderit të sterilizimit.

SHBA dhe EULEX të shqetësuar për dorëheqjet e policëve serbë Shtetet e Bashkuara dhe misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) kanë shprehur shqetësim, pasi thanë... Probleme për Xavin, mbrojtësi mund të mungojë gjatë Xavi do të duhet të riformatojë formacionin për një kohë të gjatë, për shkak të një problemi fizik që ka... Plagosja e tre punëtorëve në minierë, procedohet brigadieri Policia e Bulqizë ka proceduar penalisht brigadierin e një subjekti minerar, për shkelje të rregullave të mbrojtjes në punë.

[Transmetim i drejtpërdrejtë>>>] Valmieras Partizani Tiranë Dukagjini Rijeka transmetim i drejtpërdrejtë 2022 27 korrik 2023Rowan Health Group - Integrative Medicine Clinic (FUTBOLLI***) Progrès Niederkorn

[TV#] Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 2022 1 1 orë më parë — [TV#] Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 gusht 2023 Të dëmtuar dhe pezulluar, Partizani me mungesa përballë

(Transmetim) Partizani Valmieras 2022 17.08.2023 1 orë më parë — (Transmetim) Partizani Valmieras 2022 17.08.2023 Gustavo Silva ndëshkoi Partizanin me një të majtë të bukur në minutën e 27-të, duke

((HD live!)) Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 22 minuta më parë — (HD live!)) Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 gusht 2023 6 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT>>>>] Partizani

Në vend që të ulni hapur konceptet që janë të huaja për ju,... Parashikimi i motit, 17 Gusht 2023 Vendi ynë gjatë paradites do të jetë nën ndikimin e kthjellimeve në pothuajse të gjithë territorin, por herë pas here... Gruaja më e vjetër në botë tregon sekretin e jetëgjatësisë Një grua në SHBA duket se ka zbuluar “sekretin e jetëgjatësisë”, kjo prej faktit se ka arritur një moshë të... Inter merr ftesë për të marrë pjesë në kompeticionin prestigjoz Inter Miami i Lionel Messit është ftuar të marrë pjesë në edicionin e ardhshëm të Copa Libertadores. Lajmin e ka...

[[Transmetim i drejtpërdrejtë===]>>>] Partizani Valmieras tr prevo.org prevo.org 20 orë më parë — 20 orë më parë [Live Sport*] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 10 gusht 2023 Partizani po përgatitet për ndeshjen e parë të turit të dytë tëTjetër

[[[TV DREJTPËRDREJT]==]] Valmieras Partizani 2022 10 [TV DREJTPËRDREJT]==]] Valmieras Partizani 2022 10 gusht 2023 [5] In 2017 the team's best scorers were Alvis Dubovs and Niks Savaļnieks, helping

00 në SYRI TV për të folur mbi arrestimet e bërë sot nga SPAK... Arrestimet/ Arti i Rilindjes, estetizimi i grabitjes Nga Andi Bushati Teksa SPAK hapi, më në fund, një tjetër Kuti Pandore, atë të koncesionit të sterilizimit, të dhënë... Një strategji-kurth për republikanët? Nga Mehmet Elezi Hulumtimet thonë se aktpaditë kundër ish-presidentit Donald Trump po e forcojnë mbështetjen për të.

[[TRANSMETO-][[] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 1 6 ditë më parë — [[Shikoni@@]] Europa Dukagjini transmetim i drejtpërdrejtë 2. Pas ndeshjes ai u… [[[HD LIVE===]]+++] Valmieras Partizani 2022

(JETONI) Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17/08/2023 [Falas 10 orë më parë — Valmieras Partizani 2022 10/08/2023 Li 6 ditë më parë — (HD live-) Alashkert Arsenal Tivat transmetim i drejtpërdrej Ararat Armenia

((sporti@@@)) Partizani Valmieras 2022 17 gusht 2023 59 minuta më parë — (sporti@@@)) Partizani Valmieras 2022 17 gusht 2023 [transmetim] më parë — Escaldes Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 25Riga

Te Fundit - GIJOTINA GIJOTINALugati ka thyer krahun, në gjendje jo të mirë shëndetësore Këngëtari shqiptar, Gjon Karrica, i njohur për publikun si Lugati, është shfaqur së fundmi në një gjendje jo të mirë... Ishte lojtar kyç gjatë epokës së artë, Spurs e largojnë si “hajdut” Tottenham është në bisedime me Lazion për një shitje të mundshme të portierit dhe ish-kapitenit Hugo Lloris. Ish-lojtari i kombëtares... “Hijet e komplotit”, ish-i i Ferrarit hedh në gjyq FIA-n Ish-piloti brazilian i Ferrarit e jo vetëm, Felipe Masa, ka hedhur në gjyq organizatorët e garës më të famshme të...

[TV DREJTPËRDREJT>>>>] Partizani Tiranë Valmieras 2022 7 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT>>>>] Partizani Tiranë Valmieras 2022 17/08/2023 1 orë më parë — 10 orë më parë — Escaldes Partizani transmetim

0”? Sulmuesi ‘blaugrana’ mund të shkojë në Madrid Ka ndonjë “Plan B” nëse Kylian Mbappé nuk vjen? Më shumë se një tifoz i Real Madridit do të habitet... Kim takon të ngarkuarin me punë në ambasadën e SHBA në Tiranë Yuri Kim është takuar sot me të ngarkuarin e ardhshëm me punë në Ambasadën e Tiranës, David Wisner. Përmes një... Në korrik ndodhën 125 aksidente, turistët bënë që të… Ndryshe nga pjesa e parë e vitit, kur numri i aksidenteve ishte në rënie, shtimi i lëvizjeve në kulmin e... Me siguri tani do shtohen tifozët e Gjermanisë në Olimipiadë falë atletes “hot” (FOTO) Alica Schmidt, e cila ka garuar në vitin 2021, në Olimpiadën e Tokios, u shpall si ‘atletja më seksi e... Si e gënjeu Ilir Beqja gazetarin për njohjen me Ilir Rrapajn Për më shumë se një dekadë, Ilir Rrapaj drejtoi një kompani të vogël ndërtimi me vetëm një të punësuar, të...

廚房大小事報乎你知 | MSC In Taiwan [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË=] Valmieras Partizani drejtpërdrejt 10.08.2023 KF TIRANA 0 - 1 FK PARTIZANI (SEZONI 2022-2023 | JAVA 15) SEZONI

(((Falas#))) Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 20 orë më parë — #] Valmieras Partizani shiko live 10 gusht 2023 e. t. ) 2022–23 UEFA Europa Conference League Liepāja 1–0Vllaznia

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page